Komunikační mix ve společnosti TNT POST ČR s.r.o. - Kletečková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na marketingový komunikační mix a jeho jednotlivé složky. Teoretická část práce vymezuje základní pojmy v oblasti marketingu se zaměřením na komunikační mix. Praktická část práce se zabývá představením společnost TNT Post ČR s.r.o., její situační analýzou a charakteristikou stávajícího komunikačního mixu. V závěru práce jsou navržena rozšíření a doporučení pro nový komunikační mix této společnosti.
Communication mix of the company TNT POST ČR s.r.o
Keywords: komunikační mix; Situační analýza; Reklama; osobní prodej; Public relations; direct marketing; TNT POST ČR; Communication mix; situational analysis; advertisiment; personal selling