Možnosti kombinace kvantitativní a kvalitativní metodologie při studiu potřeb zahraničních studentů na Univerzitě Pardubice - Kulhánková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce zkoumá spokojenost zahraničních studentů Univerzity Pardubice s úrovní výuky, zázemím kampusu a s uspokojováním sociálních potřeb. K co nejbližšímu zjištění skutečného stavu bylo použito kombinace kvantitativní a kvalitativní metodologie.
Possibilities of combining quantitative and qualitative methodology in the study of international student´s needs at the University Pardubice
Keywords: zahraniční studenti; Univerzita Pardubice; Erasmus; Potřeby; Spokojenost