Euroregion Glacensis - Kyral, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou Euroregionu Glacensis se zaměřením na podpůrné programy, které pomáhají rozvoji tohoto území.
Euroregion Glacensis
Keywords: Euroregiony; Euroregion Glacensis; mezinárodní spolupráce; podpůrné programy; PHARE; Program obnovy venkova; program SAPARD