Porovnání ústavní a rodinné výchovy - Malá, Iveta (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem této práce je porovnání výchovy rodinné a ústavní probíhající zejména v dětských domovech. Autorka se pokouší o zhodnocení v co nejširším spektru možných pohledů na výchovu dětí vůbec.
Confrontation of institutional and family upbringing
Keywords: sociální pedagogika; výchova dítěte; rodinná výchova; Rodina; ústavy; dětské domovy