Podnikové informační systémy - Budinská, Ivana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na zjištění užívání PIS v malých a středních výrobních podnicích. Na základě dotazníkového šetření jsou představeny nejpoužívanější PIS v oslovených podnicích.
Business information system
Keywords: Informace; Informační systémy; PIS; malé podniky; střední podniky; ERP; MIS