Analýza vývoje přímých zahraničních investic v ČR - Podhrázký, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje význam přímých zahraničních investic, systém investičních pobídek, motivací investorů a vlivem PZI na ekonomiku státu.
Analysis of development of foreign direct investments
Keywords: přímé investice; zahraniční investice; zahraniční kapitál; Investiční pobídky