Vztah mravních a přirozenoprávních zásad a jejich působení ve společnosti - Veselý, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je pokusem o nalezení kritéria mravnosti a přirozeného práva a pokusem o pohled na současný stav ČR pod úhlem etiky a právní filosofie.
Keywords: mravnost; přirozené právo; zásady; dobro; spravedlnost; společnost