Zkapacitnění železniční dopravy v oblasti Královéhradecké aglomerace - Joska, Josef (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu kapacity železniční dopravy v aglomeraci Hradec Králové, zkapacitnění a modernizace.
Capability of rail transport in region of Hradec králové
Keywords: železniční doprava; Dopravní obslužnost; Hradec Králové