Marketingová strategie vybrané firmy - Martínková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce s názvem "Marketingová strategie vybrané firmy" vychází z teoretických východisek popsaných v první části práce. Tato část pojednává o marketingu jako takovém a nastiňuje proces strategického marketingového plánování. V druhé, praktické části práce jsou teoretické poznatky aplikovány v praxi. Je zde analyzováno současné tržní postavení a marketingová strategie kadeřnického salonu.
Marketing strategy of the selected company
Keywords: marketing; marketingová strategie; marketingový mix; marketingový výzkum; marketing; marketing strategy; marketing mix; marketing research