Perspektivy využití elektronického podnikání v dopravě - Kubát, Michal (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje současný ctav elektronického podnikání v dopravě a posuzuje možnosti jeho vývoje.
Prospect of the exploitation of electronic enterprises in transport
Keywords: Doprava; elektronické obchody; Informační systémy; Podnikání; Internet