Moderní léčba karcinomu anu - Žantová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Název mé bakalářské práce je "Moderní léčba karcinomu anu". Tato práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části uvedu základní informace o onemocnění a jeho léčbě se zaměřením na zevní radioterapii. V části praktické se budu zabývat kazuistikami jednotlivých pacientů s karcinomem anu.
Modern therapy of anal cancer
Keywords: karcinom anu; radioterapie; konkomitantní chemoradioterapie; moderní léčby; anus carcinoma; radiotherapy; concomitant chemoradiotherapy; modern treatments