Sociální prevence drogových závislostí - Humpálová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1999)
Drogová situace ve světě a v ČR. Protidrogová prevence u dětí a mládeže.
Social prevention of drog's dependence
Keywords: Drogy; drogová závislost; prevence