Eliminace problematických míst z hlediska cyklistické dopravy na území města Kolína - Doubrava, Jakub (Univerzita Pardubice, 2016)
V této bakalářské práci byla zpracována problematika týkající se vzájemného ovlivňování chodců a cyklistů při využívání společné dopravní infrastruktury na území města Kolína. V bakalářské práci byly pojmenovány možné problémy vznikající v provozu. Následně na 6 vybraných místech bylo provedeno pozorování s cílem tyto problémy upřesnit a kvantifikovat jejich význam. Bakalářská práce je završena návrhy na eliminaci zjištěných problémů.
Elimination of problematical places in the point of view of cyclist transport in the area of Kolín city.
Keywords: cyklista; cyklostezky; chodec; Kolín; problematická místa; cyclist; track; pedestrian; problematical place