Intervalová doprava na trati Cheb - Chomutov - Ústí nad Labem s návaznostmi na regionální dopravu průmyslových center severočeského regionu - Čidlový, Alexandr (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je zaměřena na osobní dopravu v celá dopravní soustavě státu, zkvalitňování železniční osobní dopravy, dále na rozbor trati Cheb - Chomutov - Ústí n. Labem.
Keywords: osobní doprava; železniční doprava; trať Cheb - Chomutov - Ústí n. Labem; intervalová doprava