Zavedení značky na trh - Zahálková, Anna (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce je zaměřena na zavedení značky na trh v konkrétní společnosti. V první části jsou definované pojmy vztahující se k interpretaci a komunikaci značky. V další části je představena společnost a následně provedena analýza stávající situace na trhu. Tyto informace jsou využity pro postup a komunikaci při zavedení nové značky na trh a jejího vyhodnocení.
Brand introduction on the market
Keywords: značka; pozice značky; image; online komunikace; archetypy; brand; brand position; image; online communication; archetypes