Osvětlovací slože I. - Kotzot, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce formou literární rešerše nahlíží do historie, chemického složení, fyzikálních a chemických vlastností, citlivostních a funkčních charakteristik, realizovaných nebo navrhovaných postupů výroby a možností využití osvětlovacích složí.
Illuminating compositions I.
Keywords: osvětlovací slož; světlice; bíle hořící slož; žlutě hořící slož; illumination composition; flare; white burning composition; yellow burning composition