Vliv stupně balistické ochrany automobilového skla na optické vlastnosti - Netík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem práce je shrnutí požadavků na automobilová skla. Zpřehlednění technologie výroby čelních automobilových skel. Dále se zaměřuji na podmínky pro zkoušení fyzikálních vlastností automobilových skel bez a s balistickou ochranou. Stěžejní část práce se zabývá posouzením vlivu balistické ochrany čelního skla na optické vlastnosti. V poslední části práce se jsou výsledky měření a závěr.
Influence of grade ballistic security automobile glass onto optical features
Keywords: balistika; čelní vrstvená skla; technologie výroby; ballistics; laminated wind - screen; technology of production