Grammatik im kommunikativen Fremdsprachenunterricht - Švihálková, Romana (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá úlohou gramatiky v komunikativní metodě vyučování.
Gramatika v cizojazyčném komunikativním vyučování
Keywords: Komunikace; němčina; Gramatika; komunikativní metody; vizuální pomůcky