Soukromý sektor jako producent geodat v České republice - Voženílková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
V této práci je pojednáno o charakteristice prostorových dat, modely prostorových dat používaných v České republice, systém klasifikace geodat podle jejich kvality a podle produkovaných geodat používaných v České republice soukromým sektorem.

This essey representes space data, space data models used in CZ, classification system of geografical data by its quality and by quantity produced in CZ by private sector.
Private sector as geografical data producer in the Czech republic
Keywords: data; grid system; date format; licence; flow diagram; point valuatin; data; souřadnicový systém; datový formát; licence; vývojový diagram; bodové ohodnocení