Nákup v podniku Magna Exteriors & Interiors (Nymburk) s.r.o. - Šrámková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou v oblasti nákupu ve společnosti Magna Exteriors & Interiors (Nymburk) s.r.o. První kapitola se zabývá obecně procesem nákupu v podniku. Druhá kapitola analyzuje současný stav procesu nákupu v podniku Magna Exteriors & Interiors (Nymburk) s.r.o. Třetí kapitola se věnuje návrhům na zlepšení procesu nákupu ve společnosti Magna Exteriors & Interiors (Nymburk) s.r.o. V poslední kapitole je provedeno zhodnocení jednotlivých návrhů.
Purchasing proces in the company Magna Exteriors & Interiors (Nymburk) s.r.o.
Keywords: nákupy; podniky; ceny; dodavatelé; dodávky; hodnocení; zásoby; purchasing; companies; prices; suppliers; delivery; evaluation; stocks