Systémy řízení kvality elektrotechnického podniku - Šmajda, Radovan (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá systémy řízení kvality elektrotechnického podniku, které jsou v dnešní době stále více žádoucí pro zajištění kvality a bezpečnosti elektrotechnických produktů. Cílem práce je charakterizovat současné systémy řízení kvality ve specifickém prostředí elektrotechnického podniku. Práce se zaměří na hodnocení kvality a bezpečnosti produktu s využitím systémových a technických nástrojů, včetně návrhu systému nápravných opatření.
Quality management systems of an electrotechnical company
Keywords: systémy; kvalita; elektrotechnika; bezpečnost; produkty; nápravná opatření; systems; quality; electrical; safety; products; corrective actions