Hip hopová identita - Jičínsko - Bryscejn, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá subkulturou hip hop. V práci se zaměřuji na nejpočetnější skupinu této subkultury, nazývanou "hopeři". Pokusím se objasnit co slovo "hoper" znamená, a jaký na to mají pohled samotní členové subkultury. Nadále se zajímám, jakým způsobem je konstruována jejich identita, kým nebo čím je ovlivňována.
Hip hop identity - Jičín region
Keywords: identita; subkultura; hip hop; identity; subculture; hip hop