Optimalizace skladu velkých palet - Ullrich, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Diplomová práce řeší otázky optimalizace skladu velkých palet (GLT) ve středisku svařovny ve výrobním závodě společnosti Škoda Auto ve Vrchlabí. Důvodem provedené optimalizace skladu je připravovaný náběh svařování dalších typů karoserií, který sebou přinese požadavky na skladování nově používaných dílů. Analýza a optimalizace současného využití skladu dává návody a navrhuje opatření na efektivní využívání současných skladových ploch. Výsledky analýzy a provedenou optimalizaci současného využití skladu zohledňuje návrh nového uspořádání skladu a skladování materiálu po přestavbě svařovací linky a navýšení výroby.
Optimization of warehouse GLT palettes
Keywords: Škoda Auto; skladování; optimalizace; palety; storage; optimization; palette