Propojení IDS IREDO s okolními IDS - Miklová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na propojení integrovaného dopravního systému IREDO s okolními integrovanými dopravními systémy. V první části práce je uvedena obecná charakteristika integrovaných dopravních systémů. V druhé části práce je podrobněji analyzován integrovaný dopravní systém IREDO a také systémy, které se nacházejí v blízkosti IDS IREDO. Ve třetí části je vytvořen návrh na propojení IDS IREDO s okolními IDS tak, aby cestující, využívající tarif IDS IREDO, mohli využívat jeden jízdní doklad na území jiných integrovaných dopravních systémů.
Connection of IREDO IDS with Surrounding IDS
Keywords: integrovaný dopravní systém; tarif; IREDO; veřejná hromadná doprava; jízdní doklady; doprava; přeprava; integrated transportion system; tariff; IREDO; public transport; tickets; transport; transportation