Využití tiskových technologií pro oblast Smart Textile - Waldhans, David (Univerzita Pardubice, 2019)
V této práci je popsána problematika tiskových technologií pro oblast Smart Textil a jejich aplikace. Je zde vysvětlena oblast Smart textilií, jejich rozdělení, používané materiály, funkční struktury a používané tiskové technologie a následné hodnocení těchto vytištěných struktur.
Smart Textile functionalities realized by printing tech-niques
Keywords: chytré textilie; inteligentní textilie; materiálový tisk; tiskové technologie; sítotisk; hlubotisk; flexotisk; ink-jet; 3D tisk; smart textile; intelligent textile; material printing; printing technologies; screen printing; gravure; flexography; ink-jet; 3D print