Image turistické destinace Vysočina - Rajdl, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá image turistické destinace Vysočina, vychází z jeho charakteristiky, jeho atraktivit pro cestovní ruch. Součástí práce je též analýza materiálně-technické základny (ubytovací a stravovací služby, dopravní dostupnost, apod.). Část práce tvoří vlastní výzkum, který se snaží s ohledem na spokojenost návštěvníka charakterizovat silené a slabé stránky tohoto regionu. Následně jsou pak předloženy návrhy na zlepšení image turistické destinace Vysočina.
Image of the turist destination Vysočina
Keywords: Cestovní ruch; Vysočina; kulturní památky; Dopravní obslužnost