Optimalizace doručování balíků v obcích obvodu Havlíčkův Brod - Jozífek, Milan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá současným stavem doručování balíků v obcích obvodu Havlíčkův Brod. Dále stanovením počtu automobilů a zaměstanců potřebných k zajištění plošného doručování balíkových zásilek v regionu.
The optimum way of delivering parcels in villages of the region Havlíčkův Brod
Keywords: doručovací služba; balíky; Optimalizace; Česká pošta s.p.