Museum als Lernort in der heutigen Gesellschaft - Čápová, Michaela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o významu muzea v dnešní společnosti a především ve vzdělání, a to jak ve školním, tak v celoživotním.
Keywords: němčina; Vzdělávání; pedagogika; didaktika; muzea