Hodnocení výkonnosti vybraného podniku - Škaroupková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zabývá finanční analýzou vybraného podniku. Cílem této diplomové práce je zhodnotit výkonnost vybraného podniku prostřednictvím analýzy absolutních ukazatelů, rozdílových ukazatelů, poměrových ukazatelů i souhrnných ukazatelů. Na závěr jsou navrženy opatření pro zefektivnění hospodaření vybraného podniku.
Evaluation of performance of choosen company
Keywords: finanční ukazatele; finanční analýza; výkonnost; bonitní a bankrotní modely; hodnocení; financial indicators; financial analysis; performance; creditworthy and bankruptcy models; evaluation