Analýza trhu s povinným ručením v ČR - Lásková, Klára (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce na téma Analýza trhu s povinným ručením v ČR je zaměřena na charakteristiku povinného ručení. Představuje pojišťovny, které působí na pojistném trhu. Hlavní částí práce a jejím cílem je komparace dvou pojišťoven s největším podílem na českém pojistném trhu - České pojišťovny a Kooperativy a srovnání jejich nabídek na konkrétní typy vozidle v určené lokalitě a na přesné osobě.
Analysis of Market with Liability Insurance in the Czech Republic
Keywords: pojišťovnictví; povinné ručení; pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla; pojistný trh; pojištění; insurance; liability insurance; liability insurance for damage caused by cars; insurance market