Zásobování výrobních linek ve vybrané společnosti - Mikeš, Martin (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zaměřuje na zásobování výrobních linek ve vybrané společnosti. V první části jsou teoreticky popsány a vymezeny technologie a prostředky, kterými jsou doplňovány výrobní linky. Dále je v práci uveden současný způsob zásobování výrobních linek. Třetí část obsahuje návrhy na zlepšení zásobování výrobních linek, které jsou v poslední kapitole zhodnoceny.
Means of supplying the production lines in a selected company
Keywords: zásobování výrobních linek; milkrun; signalizace; prostoje výroby; means of supplying the production lines; milkrun; signalisation; downtime in manufacturing