Studie úprav průtahu komunikace I/27 v obci Strojetice - Plecitý, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá návrhem úprav průtahu silnice I/27 v obci Strojetice, které jsou součástí města Kryry v okrese Louny. Studie řeší rekonstrukci stávající silnice podle příslušných norem a příslušných právních předpisů; především pak dbá na zvýšení bezpečnosti všech účastníků silničního provozu. Návrh je zpracován jako projektová dokumentace odpovídající dopravně - technické studii s omezeními vyplývajícími z rozsahu a charakteru práce.
Studies of the modification on the I/27 communication in the municipality Strojetice
Keywords: studie; průtah obcí; silnice; křižovatky; autobusové zastávky; chodníky; studies; passage village; communication; crossroads; bus stations; pavements