Zlepšení skladového hospodářství ve společnosti KYB Manufacturing Czech s.r.o. - Růžička, David (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá zlepšením skladového hospodářství vybraných položek výrobního materiálu s pravidelnou spotřebou ve společnosti KYB Manufacturing Czech s.r.o. Úvodní kapitola obsahuje teoretické informace ohledně logistiky, skladování a teorie zásob. Následující kapitola se zaměřuje na charakteristiku společnosti a analýzu skladových prostor a výrobního materiálu podléhajícího pravidelné spotřebě. Třetí kapitola popisuje návrh na zlepšení skladového hospodářství v podobě definování úrovní zásob. Závěr práce se věnuje zhodnocení navrhnutého řešení.
Improvement of stock management in the company KYB Manufacturing Czech s.r.o.
Keywords: skladové hospodářství; skladování; zásoby; ABC analýza; stock management; storage; supplies; ABC analysis