Řízení pohledávek firmy - Kačírek, Aleš (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se v práci zaměřuje na řízení pohledávek, kdy pohledávky tvoří majetkovou složku podniku ovlivňující jeho financování.
Management of the firm`s receivables
Keywords: řízení pohledávek; firmy; faktoring; oběžný majetek; Kontrola