Interní školení a workshopy - Holá, Jana (DCD Publishing s.r.o., Praha, 2007)
Interní školení a workshopy jsou velmi účinným levným nástrojem interní komunikace, resp. vedení a řízení lidí. Přesto jsou neprávem opomíjeny a málo využívány. Článek je věnován jejich významu pro fungování firmy.
Keywords: interní školení; workshopy; firemní komunikace; řízení lidí