Strategie rozvoje mikroregionu Urbanická brázda - Rejfková, Daniela (Univerzita Pardubice, 2004)
Charakteristika mikroregionu Urbanická brázda a analýza strategie rozvoje tohoto mikroregionu.
Developing strategy of the microregion Urbanická brázda
Keywords: Strategie; Mikroregion; Urbanická brázda; SWOT analýza