Možnosti rozvoje kongresové turistiky na Pardubicku - Kadlecová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu kongresové turistiky na Pardubicku. Zhodnocení současného stavu a možnosti rozvoje kongresové turistiky na Pardubicku.
Possibilities of congress tourism development in the Pardubice district
Keywords: kongresová turistika; Rozvoj; Pardubicko