Marketingová strategie cestovní kanceláře CVOK - Kubů, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingu v konkrétní cestovní kanceláři, která podniká na trhu vodní turistiky a raftingu. Reaguje na to, že prostředí, ve kterém cestovní vodácká kancelář podniká, se neustále mění v oblasti vědy, struktury trhu, požadavcích a přáních zákazníků. Na základě těchto změn se snaží navrhnout marketingový směr, kterým by se firma měla ubírat. Navrhuje konkrétní marketingovou strategii, která by měla zajistit efektivnější a kvalitnější komunikaci se zákazníkem a s poskytovateli jednotlivých služeb.
Marketing strategy of travel agency CVOK
Keywords: 75 s., 4 s. příloh; cestovní kanceláře; vodní turistika; Marketing; Strategie