Názory mladých dospělých na ženy-matky, se třemi a více dětmi - Dvořáková, Karolína (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá názory mladých dospělých na ženy-matky, se třemi a více dětmi. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část bakalářské práce se věnuje vymezení a popsání základních pojmů, jako je rodina, funkce rodiny a typologii rodiny, a také mladí dospělí. Cílem praktické části je zjistit, jaký mají nyní mladí dospělí názor na matky, s třemi a více dětmi, a co jejich názory ovlivňuje. Kvantitativní výzkum bude proveden skrze dotazník vlastní konstrukce.
Young adults' opinions on women-mothers with three or more children
Keywords: mladí dospělí; matky; děti; názory; vliv; young adults; mothers; children; opinions; influence