Možnosti řízení zatížení hnacího motoru - Koreisová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2007)
Disertační práce je vypracována podle doporučení závěrečné diskuze ke státní doktorské zkoušce, kde byly upřesněny zejména základní cíle řešení. Problematika řízení zatížení hnacího motoru se týká široké oblasi možných aplikací.
Possibilities of load control of driving motors
Keywords: driving motors; hydrogenerator; control servomechanism; hnací motor; zatížení; naftový spalovací motor; nakladače