Edukace klienta ve zdravotnickém zařízení - Vítková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá edukací ve zdravotnickém zařízení. Na začátku teoretické části bakalářské práce je definován pojem edukace, následně jsou zde vymezeny edukační metody. Dále je zde popsána činnost zdravotně sociálního pracovníka. Hlavním cílem této práce je zjistit, jak edukují nelékařští zdravotní pracovníci ve vybraném zdravotnickém zařízení.
Client education in a medical facility
Keywords: edukace; zdravotnické zařízení; edukační metody; edukátoři; sociální pracovníci; education; health facility; education methods; educators; social workers