Rozšíření možností eLearningového LMS, využití eLearningu v praxi - Lašek, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce se zabývá problematikou e-learningu, věnuje se novým trendům v této oblasti, charakterizuje současný stav jeho uplatňování v akademickém i firemním prostředí. Zvláštní pozornost je věnována jeho aplikaci v oblasti vězeňství.
Extension of possibilities of eLearning LMS, eLearning in practice
Keywords: E-learning; distanční studium; vzdělávací systémy