Motivace zaměstnanců ve vztahu k personálnímu managementu. Kompetence pracovního místa, kompetentnost pracovníka - Lacinová, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zjištěním motivační struktury zaměstnanců firmy IVE, spol. s r.o. a na základě toho navrhnout vhodnou motivační strategii. Na základě analýzy pracovních míst a jejich kompetencí navrhnout průběh výběrového řízení na tato místa.
Keywords: personální management; Motivace; kompetentnost; organizační struktura; zaměstnanci; Výběrové řízení; Analýza; firma IVE s.r.o.