Elektronické způsoby platby v ČR - Sedralová, Sabina (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce popisuje historii a budoucnost měn a ekonomie, bankovnictví, a také hrozby a bezpečnost elektronických plateb. Práce je orientovaná na vybraný podnik a obsahuje informace o podniku a jeho způsobu využívání elektronických plateb, a také v ní jsou porovnány elektronické platební metody v České republice a v zahraničí.
Methods of Electronic Payments in the Czech Republic
Keywords: měna; ekonomie; elektronické platby; bankovnictví; platební karty; zahraniční způsoby plateb; platební brány; chytré hodinky; Google Pay; Apple Pay; phishing; currency; electronic payments; banking; credit cards; foreign methods of payment; payment gateways; smart watch; Google Pay; Apple Pay; phishing