Automatické vyhodnocení kvality detekcí pro FMCW radar - Čech, Martin (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá vyhodnocováním kvality detekcí FMCW radaru používaného v automobilovém průmyslu. V teoretické části práce je popsán obecný princip a rozdělení radarových systémů. Podrobněji je popsán FMCW radar a měření vzdálenosti, úhlu a Dopplerovy rychlosti objektů pro daný systém. Následně je uvedena testovací metodika pro měření různých vlastností radaru pomocí pohybující se automatizované jednotky. V praktické části je uveden program pro výpočet trajektorie této jednotky, kde je možné nastavovat různé parametry vzhledem k potřebám analýzy. Nakonec je popsán program, který vyhodnocuje vlastnosti radaru a jeho detekcí a následně provede jejich statistickou analýzu.
Automatic evaluation of detections for FMCW radar
Keywords: FMCW radar; detekce; matlab; automatické vyhodnocení; dGPS; FMCW radar; detection; matlab; automatic evaluation; dGPS