Doručování zásilek v rámci city logistiky - Slabý, Roman (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou doručování zásilek v rámci městské logistiky. V první kapitole se nalézají pojmy jako je city logistika a její principy. Druhá kapitola se zabývá analýzou stávajících způsobů doručování ve vybraných městech. V poslední třetí kapitole se nachází návrhy na doručování zásilek v souladu s udržitelnou city logistikou.
Parcel delivery within city logistics
Keywords: city logistika; dopravci; doručování; zásilky; provozovny; city logistics; carriers; delivery; consignments; establishment