Problematika hracích automatů - Odstrčil, Kamil (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce seznamuje s provozováním hracích automatů, s rozborem jejich výnosnosti a s odůvodněním i s varováním jejich existence.
Keywords: hrací automaty; hazardní hry; výnosnost