Antropologie sluchátek - Poupová, Anna (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato diplomová práce se zabývá fenoménem používání sluchátek v urbánním prostředí. Zaměřuje se na konkrétní způsoby a strategie jejich používání v každodenním životě člověka. Věnuje se problematice soukromí v rámci veřejných prostorů, nedorozuměním během sociálních interakcí a generačním rozdílům v užívání sluchátek.
Anthropology of Headphones
Keywords: sluchátka; město; každodennost; soukromí; headphones; city; everydayness; privacy