Zefektivnění skladové logistiky ve vybraném podniku - Haklová, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá problematikou skladové logistiky ve společnosti Kiekert - CS s.r.o. Teoretická část práce je zaměřena na charakteristiku skladové logistiky a její zanalyzování ve vybraném podniku. Praktická část práce se věnuje možným návrhům skladových systémů pro zefektivnění skladových procesů. V závěru práce je nejvhodnější varianta ekonomicky zhodnocena.
Efficiency improvement of warehouse logistics in a selected company
Keywords: automatické skladování; AS/RS systémy; přepravky; regály; skladová kapacita; automatic storage; AS/RS systems; bins; racking; storage capacity