Simulační model obnovy spolehlivostních vlastností automobilového parku - Malý, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se věnuje problematice spolehlivosti a obnovy náhradních dílů s různými kvalitativními vlastnostmi, kde pozorovaným parametrem je hustota obnovy. V první části je popsána teorie spolehlivosti a obnovy. V další části je uvedeno virtuální ztvárnění simulačního modelu s praktickou ukázkou fungování. Poslední část je věnována získávání vstupních údajů pro simulační model.
Simulation model of reliability properties recovery in use for vehicle fleet
Keywords: spolehlivost; obnova; hustota obnovy; náhradní díly; jednoduchý proces obnovy; reliability; recovery; density of recovery; spare parts; simple recovery process